top of page

Veel interesse voor toekomstplannen Stadhuisplein

17 november 2022 - © Open Eindhoven


We kijken met plezier terug op de goed bezochte informatiebijeenkomst ‘Stadhuisplein: blik op de toekomst’. Zo’n 300 belangstellenden lieten zich op 16 november in Muziekgebouw Eindhoven informeren over de toekomstplannen voor het Stadhuisplein. Er was veel interesse voor de presentaties van de bouwplannen. Ook de informatiemarkt werd goed bezocht. Veel bezoekers reageerden op de plannen en gaven aan graag mee te denken bij het verder uitwerken van de plannen.


Hartelijk dank aan alle deelnemers en voor de vele reacties die we hebben ontvangen. We gaan nu alle reacties verwerken. Een uitgebreid verslag van de bijeenkomst plaatsen we eind november op de projectsite openeindhoven.nl/stadhuisplein.
Klik hier voor het bekijken van een videoverslag van de informatiebijeenkomst.


Voor een korte terugblik op de informatiebijeenkomst kun je nu al terecht op openeindhoven.nl/stadhuisplein. Daar kun je een videoverslag, foto’s, de digitale maquette en de presentaties van de bijeenkomst bekijken. Ook informatie over het vervolgproces kun je er nalezen. En je kunt er doorklikken naar de projectsites van de ontwikkelaars voor het bekijken van meer informatie over de bouwplannen.


Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar stadhuisplein@eindhoven.nl


Graag tot ziens bij een volgende bijeenkomst!


Met vriendelijke groet,

Gemeente en ontwikkelaars Stadhuisplein

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page